Feministisch Startpakket by FEL

FEL, a feminist collective based in Gent (Belgium), created the feminist start package for the Women’s Day organised by Vrouwen Overleg Komitee. The package contains several zines and sticker sheets. It guarantees lots of feminist fun!

I lay-outed, illustrated and partly wrote the “Feministisch Kookboek Voor Kleine Acties” brochure (feminist cookbook for small actions).

To get a copy, contact FEL: felfeminisme@gmail.com

Tijdens de Vrouwendag van 11 november 2010 presenteerden we voor het eerst ons Feministisch Startpakket. Dit pakket is gemaakt door FEL en het Vrouwen Overleg Komitee en bevat:

  • Het is allemaal natuurlijk, genetisch, evolutionair – een brochure die verschillende mythen ontkracht over hoe ons gedrag (en onze samenleving) bepaald zou zijn door genetica en evolutie en degelijke wetenschap in stelling brengt tegen de hedendaagse evolutionaire pseudowetenschap
  • Feministisch kookboek voor kleine acties – een boekje met allerlei tips en ideeën om zelf deze wereld leuker én feministischer te maken
  • stickers
  • een voorstellingsflyer van FEL

De bedoeling van het pakket is om feministes te wapenen met wetenschappelijke informatie om biologisch/evolutionaire verklaringen voor genderverschillen te weerleggen en om inspiratie en ideeën te geven voor feministische acties.

Voor mensen die niet aanwezig waren op de vrouwendag: geen probleem, het pakket is te bestellen voor maar vier euro plus verzendingskosten. Contacteer ons via felfeminisme@gmail.com.

Advertisements

About rebelsister

fem!n!st!
This entry was posted in Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s